Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Extrahera alla filer


Gäst idgadmin

Rekommendera Poster

Gäst idgadmin

Vad menas med att Extrahera alla filer som finns i rutan Mappaktiviteter? Innan jag tar hem RAMbooster så måste jag be att få lite hjälp med förklaring.Det är en zip-fil som är komprimerad och jag känner mig osäker på hur jag bör göra.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Gäst idgadmin

Tack för svaret. Men det var inte det svar jag förväntade mig att få. Vill nämligen få veta vad ordet Extrahera betyder, och hur man går tillväga att öppna en komprimerad mapp med zip.filer.

Nämnas skall är att jag inte har något zip-program i datorn och undrar vilket man skulle rekommendera.Helst en gratis om det finns.

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

lvet inte vad ordet betyder men du kan öppna en .zip fil med många program i windows me xp finns det redan ett program som man kan öppna .zip filer med annars kan du ladda ner winzip http://www.winzip.com fullversion e inte gratis men du kan packa upp o packa ner hur länge och hur mycket du vill annars kan du prova winrar det e inte heller gratis men kan använda hur länge som helst tror jag http://www.rarlab.com

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej!

Du har redan fått bra förklaring på vad du gör med en .zip-fil. Ordet Extrahera betyder ordagrant enligt SAOL urlaka/utlösa, men när det gäller datorer brukar vardagsbeteckningen väl vara "packa upp". En zip-fil är ju komprimerad/nerbantad/hoppackad för att snabbare kunna laddas ner från nätet och behöver därför något ( t.ex Winzip ) som packar upp den igen.

*** Nytt år - Nya möjligheter - GOD FORTSÄTTNING - 2003 ***

 

[inlägget ändrat 2003-01-08 18:58:25 av Mejram]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...