Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Telenor mobilt bredband på Windows CE


cat16

Recommended Posts

En utmaning kanske..

Min 7 " dator har windows ce som operativsystem, på telenor säger de att de inte kan hjälpa mig med att få telenors mobila bredband att funka på den, men att det finns datakunniga människor på nätet som löst det hela. Så nu letar jag med ljus och lykta efter dem!

 

Är det någon som vet hur man löser det hela?

Link to comment
Share on other sites

Mr Andersson

Det går förmodligen inte att installera deras klient, men den behövs inte heller. Det enda som behövs är att installera usb-modemet och sen göra en fjärranslutning som ringer upp nummer *99#.

Link to comment
Share on other sites

Men hur installerar jag usb-modemet då? När jag sätter i det i datorn händer inte ett skit, och det går inte ens att hitta det i "den här datorn"

Har provat med att ladda hem drivrutiner men när jag ska installera dem får jag meddelande att datorn inte kan installera dem..

Link to comment
Share on other sites

Du behöver leta upp Windows CE drivrutiner till ditt modem som bör vara ett Huawei E1750. Kolla om det står E1750 på modemet. Annars får du försöka ta reda på vad det är.

Link to comment
Share on other sites

Jag har googlat och det enda man kommer fram till är att det existerar inga Windows CE drivrutiner till Huawei modem, jag är tydligen inte den första som letat efter en lösning. Finns det någon som har nån användbar länk till webbsida med drivrutiner eller liknande får ni gärna posta det!! Eller någon som har lösningen i programmerings-form kanske?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...