Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Spelutvecklare sökes!


Hansen88

Rekommendera Poster

Söker en erfaren spelutvecklare. Du har jobbat med spelutveckling några år och känner mycket väl till hur processen går från planeringsfasen, utvecklingsfasen och slutligen till lansering. Som person så brinner du och har stor passion för både spelutveckling och datorspel!

 

Spelet i fråga är inom den populära och växande genren ’Competetive Online Game’ med inslag av 'MMORPG' och har många likheter med dessa exempel:

http://www.heroesofnewerth.com/

http://www.bloodlinechampions.com/index.php

http://www.leagueoflegends.com/

 

Många likheter finns, men spelet är helt unikt. Det finns en extremt stor efterfrågan på spelet, och spelet är baserat på både vinnande och beprövade koncept. Spelet har väldigt stor potential och med rätt personer är en succé garanterad! Min efterforskning visar att det inte finns något liknande spel på marknaden och inte heller under utveckling.

 

Fördel om du bor i Göteborgsregionen, men inget måste.

 

Var med och utveckla nästa stora datorspel!

 

Är du intresserad av att delta i ett mycket roligt och intressant projekt, tveka inte att kontakta mig! Skriv lite om dig själv, din erfarenhet och kompetens, skicka mailet till: kontakt@patrikhansen.com

Andra talanger som håller på med spelutveckling, vare sig du är programmerare eller designer får gärna kontakta mig också! Oavsett stad eller om du inte kvalificerar dig på beskrivningen ovan.

 

Frågor och mer information tar vi via mail.

 

Med vänlig hälsning

Patrik Hansen

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...