Just nu i M3-nätverket
Jump to content

e-post


HUP151

Recommended Posts

har köpt en ny maskin med vista premium 64 bit. hur kan jag flytta över alla gamla mejls och adressboken från min gamla xp-home maskin? tidigare när jag formaterat xp-maskinen har jag kopierat mappen Outlook Express och exporterat adressboken och sedan lagt in dem i den formaterade. gäller samma för windows mail? hopas på svar

 

Link to comment
Share on other sites

tack för snabbt svar - men förstår inte riktigt. i nuvarande maskinen xp-home har jag alltså outlook express och där finns väl inga pst-filer?? jag har förr kopierat mappen Outlook Express (med alla dbx-filer) från Documents and Settings och exporterat wab-adressen och sparat på en annan partition - efter formatering har jag sen lagt tillbaka dem i nyformaterade partitionen med operativsystemet.

 

Link to comment
Share on other sites

Ja, outlook express meddelanden sparas i dbx filer. I windows mail är det bara att gå till arkiv>importera, sedan väljer du Outlook Express 6, jag är ganska säker på att det är den versionen du har, och sedan väljer du mappen som innehåller dbx filerna,som då konverteras till .pst.

 

[inlägget ändrat 2009-07-17 11:03:04 av Swarley]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...