Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Mixerbord mx 8000 eurodesk


hammo35

Recommended Posts

Hej. på er alla.

Jag har köpt denna mixebord mx 8000 eurodesk demixer men utan power adaptern. vet nogån vart kan jag inskafa mig detta stömadapter?

mvh Hamidi

 

Link to comment
Share on other sites

Både Kjell och Clas Ohlson brukar ha flera varianter av ström adapters. Så titta på bordet, där borde det stå vilken input som förväntas. Skriv ned detaljerna, knata över till butik och berätta detta så kan dom säkert hjälpa dig.

 

Annars borde du kunna vända dig till en välsorterad musikbutik. Min favoritbutik är musikbörsen. Men du har kanske en annan.

 

Link to comment
Share on other sites

Thomas Tydal

Jag har ägt ett mixerbord av samma tillverkare tidigare och till det var det en speciell typ av poweradapter som jag inte sett någon annanstans, så tyvärr tror jag inte att Kjell/Clas har det. Däremot borde ju Musikbörsen kunna ta hem det från Behringer.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Nu är svaret lite sent och du kanske har fixat det nu...

 

Men att beställa en ny PSU lär ju kosta lika mycket som bordet... ja menar ett MX 8000 kan man få för 3000 idag, att en ny psu + frakt skulle kosta mindre betvivlar jag.

 

Jag skulle annonsera på köp och sälj sajter för musik: t ex www.vend.se ,www. sellyoursound.se, www.musikmakrnaden.se etc etc

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...