Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Katten spinner och gör dig glad varje dag.


idgkylling

Recommended Posts

idgkylling

Du kan. Du vågar testa GNU/Linux. Du har funderat. Men inte vågat. Tveka inte testa Pardus vad har du att förlora. Är du en vanlig dator/internet användare som inte spelar några avancerade datorspel. Du är trött på virus, maskar med mera. Jag vill då påstå att Pardus är rätt lösning för dig.

 

Jag ser till funktionaliteten för mig som användare. På samma gång kan jag inte låta bli att le åt de stakars ny användare av GNU/Linux som i nio av tio fall börjar med Ubuntu. De kämpar på med sina bisarra och konstiga problem. De har alla blivet hjärntvättade i tron att Ubuntu är den enda och rätta vägen att vandra för att bli frälst. Men ack vad ni misstar er. Jag sitter här på min kammare med lösning som besparar er mycket svett och frustration. Jag känner mig frälst med Pardus som innehåller spårämnen av proprietära program och drivrutiner. Men Pardus är fortfarande fritt och gratis.

 

Pardus har med 2008.2 lyckats med sina målsättning, som är följande: Pardus mål är att skapa ett operativsystem som är lättinstallerat och mer lättanvänt än någon annan linuxdistribution eller annat operativsystem.

 

Kan man då uppgradera sin Pardus 2008.2 till Pardus 2009? (2009-07-17). Det kommer att gå alldeles utmärkt.

 

Pardus har skakat om Microsoft rejält i Turkiet. Det är sällan man ser Microsoft krypa till korset på de visset som har skett i Turkiet. Källa: http://blogg.idg.se/kylling/entry.jsp?messid=10673

 

OSOR.eu - Open Source Observatory and Repository http://www.osor.eu/ skrev följande om Pardus. A new kid on the block: The Turkish Pardus Linux Distribution http://www.osor.eu/case_studies/a-new-kid-on-the-block-the-turkish-pardus-linux-distribution

 

(Pardus project is a very interesting initiative and will be closely watched by the FLOSS community).

 

Pardus svenska forum finns på den här adressen http://www.pardus.nu/

 

Stöd kampen för fri programvara och låt inte Microsoft ta kontroll över dina behov.

 

Kylling

 

Link to comment
Share on other sites

Tja, var och en är salig i sin tro, vilken religion man nu må tillhöra – att ditt

inlägg var skrivet på ett religiöst/sakralt sätt råder det knappast någon tvekan om. ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...