Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Stjäl posten alla returfraktsedlar?


Sture Amatör

Recommended Posts

Sture Amatör

Nyligen skulle jag returnera en felaktig skrivare. Canon lovade sända retursedel, men det kom ingen. Canon påstod att den måste kommit bort på posten, och sände en ny. Min dator gick sönder under garantididen. Webhallen lovade sända retursedel, men det kom ingen. Webhallen påstod att den hade kommit bort på posten, och sände en ny. När jag fick tillbaka min dator, var den transportskadad. Webhallen lovade sända retursedel, men det kom ingen. Webhallen trodde att den kommit bort på posten. Har företagen satt i system, att aldrig sända en retursedel förrän man kontaktat dem två gånger? Finns det fler som har samma erfarenhet.

 

[inlägget ändrat 2009-03-11 20:01:00 av Sture Amatör]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nej, jag har fått alla returfraktsedlar som företag skickat till mig.

Jag har även jobbat med kundservice och själv skickat returfraktsedlar till kunder och de har kommit fram. Däremot har jag varit med om att produkten kunden skickat in med returfraktsedeln slarvats bort av posten.

Har också varit med om att en kund istället för att skicka in sitt trasiga tangentbord istället skickade in samtliga datorprylar hon hade med hjälp av returfraktsedeln (var ett personalköpspaket)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...