Just nu i M3-nätverket
Jump to content

logitech G15 funkar inte längre i vista (kod 39)


Vistasuger

Recommended Posts

startade datorn som vanligt i morse och till min förvåning så var tangentbordet helt konstigt, lyser och visar info (har en Logitec G15) men svarade inte på nått ja gjorde med tangenterna. (funkade perfekt igår kväll när ja stängde av datorn...) så ja klicka in mig på enhetshanteraren och såg att det var en liten gul triangel nere på keyboard delen, där det stog att ja har en Kod 39 "Det går inte att läsa in den här enhetens drivrutin. Drivrutinen kanske är skadad eller saknas. (Kod 39)" på drivrutinen till keyboard HID.

 

och när ja försöker uppdatera drivrutinerna till tangentbordet så står det bara att den redan har dom nyaste drivrutinerna, men problemet kvarstår, och ja försökte också att avinstallera drivrutinerna och låta vista hitta dom igen men likadant.

 

prövade ett annat tangentbord som kör med den gamla lila kontakten (PS/2) men likadant med den. gjorde en registrycleaning och fick bort 229 fel men problemet kvarstår.

 

okay, ja letar på nätet, kommer fram till att det kan vara kbdclass.sys och kbdhid.sys som är roten till problemet tydligen?

 

läste nånstans att man kunde reparera sånt här om man tog bort upperclass och lowerclass i en registrering, men vilken ska man titta i då?

 

snart så går ja fan tilbaka till DOS och Nortoncommander.... :(

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Om du berättar hur du fick det att fungera så kan det ju vara till hjälp för någon annan i framtiden.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...