Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Tema till Vista


peppe99

Recommended Posts

Hej folks,

 

tänkte höra mig för här innan jag ger mig ut på lite okända vatten. Har haft Vista ett tag nu och insåg plötsligt härom dan att det finns väldigt många snygga teman som man kan ladda ner och använda för att pimpa till det lite. Innan jag börjar med detta undrar jag bara om någon har några tankar/ideér/varningar angående detta.

 

Jag har inte gjort något ännu förutom att ladda ner Vista Visual Master vilket var nödvändigt (åtminstone där jag tittade, Visat123.net). Jag blev dock lite orolig då man (om man har SP1) skall ladda ner en patch och dessutom rota i systemfiler, döpa om .dll-filer osv...(http://www.vista123.net/content/patched-uxtheme-files-vista-sp1) för att få det att funka, då det inte är ett område jag känner mig helt bekväm med att rota i innan jag frågat mig för.

 

Så summasumarum: tankar? varningar? tips? förhållningregler? idiotförklaringar?

 

Tack på förhand!

 

Mvh

/PL

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jag blev dock lite orolig då man (om man har SP1) skall ladda ner en patch och dessutom rota i systemfiler, döpa om .dll-filer osv...för att få det att funka, då det inte är ett område jag känner mig helt bekväm med att rota i innan jag frågat mig för.

Med den känslan skulle jag inte ge mig in i ändringar av systemfiler.

Har du gått igenom alla teman som finns default i Vista och eventuellt hämta ytterligare från Microsoft?

 

 

_______________________________________

 

The One and Only Browser Internet Explorer

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Default är det väl bara temat Vista och Classic som finns eller? Ser iaf inga fler då man väljer Anpassa - Tema. Och i ärlighetens namn hittar jag nada på MS sida. Några för XP är allt men till Vista - nope.

Ger mig nog på ett försök så småningom trots allt, är sugen på ngt tema med genomskinliga/glas kanter...snyggt värre i i mina ögon.

 

Tack för inlägget!

 

Mvh

/PL

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...