Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Streama från videokamera


Jedda

Recommended Posts

Jag har en JVC GZ-HD5E videokamera och undrar lite om vad som krävs för att kunna göra så man kan använda den typ som webkamera. När jag kopplar den till datorn med medföljande kablar så känner datorn inte av kameran just som en kamera, utan en hårddisk då det är en hårddiskkamera. Men det ska väl finnas extern hårdvara som man ska kunna koppla kameran via för att använda den som en webkamera t ex.

 

Link to comment
Share on other sites

Den dyker upp som en extern hårddisk istället som för en vanlig kamera. Kan det helt enkelt bero på att man använder USB-utgången? Det finns utgångar för USB, HDMI, component och AV på kameran, kanske är det så att man kan koppla den på något annat sätt för att få datorn att känna igen den som en kamera? Vill ju inte flytta över något innehåll eller direkt spela in nåt, utan bara kunna streama när kameran är påslagen helt enkelt.

[inlägget ändrat 2008-12-07 21:00:15 av Jedda]

Link to comment
Share on other sites

Det var väl bara olika programvara där, det är inte programvara som är problemet, utan att jag på nåt sätt måste kunna få in bilden på datorn på nåt sätt eftersom jag inte kan välja videokameran som en enhet i nåt program på datorn sen.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...