Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Skatteprogram


Sture Amatör

Rekommendera Poster

Sture Amatör

Har under många år använt Visma Spcs "Skatt Privat", men nu har de dubblat priset, och önskar tydligen inte ha privatkunder längre. Känner någon till något billigt program, där man kan hantera aktier och deklarationer?

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

På skoj så mailade jag Visma om detta, och har fått ett svar, som är följande.

 

[log]

 

Nya Visma Skatt har ersatt privat- och småföretagsversionerna

 

För att kunna erbjuda ett förstklassigt programstöd på skatteområdet - både för privatpersoner och företagare - satsar vi från och med hösten 2008 på ett nytt skatteprogram. Det ersätter de tidigare privat- och företagsvarianterna.

 

Med nya Visma Skatt kan både företagare och privatpersoner skatteplanera, deklarera, hantera värdepapper och inte minst få alla nödvändiga blanketter ifyllda.

 

Genom att satsa på ett istället för två program ger vi också användandet av programmet större bredd, i synnerhet som vi vet att många mindre företagare har nytta av ett skatte- och värdepappersprogram både för den privata ekonomin och i företaget.

 

Alla som tidigare haft privatversionen av vårt skatteprogram får i samband med övergången till nya Visma Skatt ett specialerbjudande. Det innebär att du betalar 990 kr inkl moms och frakt (Normalpriset för programmet är 1.563 kr inklusive moms). Priset för nästkommande abonnemangsperiod är för närvarande 1.563 kr inklusive moms.

 

I priset ingår dels support via telefon och e-post, dels nya versioner när regler och skatteinformation ändras under året. Uppdateringarna är liksom tidigare tillgängliga direkt inifrån programmet.

 

Självfallet kan du importera förra årets deklaration och skatteplanering från privatversionen för att fortsätta ditt arbete i nya Visma Skatt.[/log]

 

Så det är nog bara att accptera och betala om man vill ha den senaste versionen.

Tyvärr känner jag inte till något annat, som är på ungefär samma nivå.

 

 

 

//gästen

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nyttskatteprogram

Är i samma läge, tycker det är surt att Visma sviker oss småkunder. Finns det ingen som har pejl på ett prisvärt skatteprogram som också har en budgetdel?

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...