Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
speedy1

Musik i Powerpoint + starta presentation mitt i ...

Rekommendera Poster

speedy1

Hej!

 

2 frågor:

 

 

1. När jag gjort en pp-fil, med bilder och musik infogat, sparar jag den sedan spm ett bildspel. DEN filen vill jag sedan kunna maila iväg, så att alla bilder OCH MUSIKEN följer med och att den alltså fungerar med alla funktioner när man ska titta på den i en annan dator! Provade detta, men ljudet följde inte med. Jag trodde att ALLT bakades in i "bildspelsfilen"! Bilderna fungerar, tror jag, men musiken följer inte med Hur göra? Måste jag skicka med separata ljudfilen, och spara allt i en mapp, för att presentationen ska kunna koopla till ljudet?

 

 

2. Har gjort en Powerpointpresentation, med många bilder, OCH musik i. När jag jobbar med den, någonstans mitt i, kan jag se varje enskild sida som bildspel för att justera effekter m.m. Däremot; när jag gör det hörs inte låten jag kopplat till den!

Jag vill att när jag startar det som bildspel mitt i presentationen, ska jag också HÖRA låten för att se att mina texter etc. är rätt tajmat till texten i låten. Hur göra?

Som det är nu, måste jag börja om med hela presentationen för att se detaljer i slutet - det är jobbigt, eftersom den är ca 5-6 minuter lång.

 

 

Mvh/

speedy1

 

 

 

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
speedy1

Hej igen!

 

Ingen som kan hjälpa mig ...?

 

/speedy1

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...