Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Söker en språk sida med uttal??


Wippika

Rekommendera Poster

Hej

 

Hade en länk för ett par år sedan till en engelsk språk sida. Sidan täckte in väldigt många språk och man kunde t.ex välj siffror så fick man fram hur det stavas med det var också med uttal till varje ord.. Alltså tryckte man på ordet så lästes ordet upp så man hörde uttalet. Vet att det ex fanns för mandarin och många europeiska språk....

 

fan vad jag saknar den länken, någon som vet vilken det kan vara eller har någon liknande??

 

Mvh

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Den engelskspråkiga sida du tänker på känner jag inte till. Men vill du träna ditt uttal i några språk - engelska, katalanska, kinesiska, holländska, franska, tyska, grekiska, italienska, japanska, koreanska, polska, portugisiska, spanska och stockholmssvenska - rekommenderar jag den här sidan.

http://www.oddcast.com/home/demos/tts/tts_example.php?sitepal

 

Man skriver in ett ord eller en mening och så uttalar en kvinna eller en man, vilket väljer man själv, det skrivna helt perfekt. (Jag vet för jag kan många språk.) För en del språk finns det också olika kvinno- och mansröster att välja bland. Det gör att man kan välja den röst som ligger mest nära ens egen.

 

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det var en ganska smart sida.. :thumbsup:

 

Men den här sidan var lite mer som en språk kurs, så man klickade in på språket och sedan om man vill arbeta med siffror så såg man ordet på svenska och på aktuellt språk, se kunde mman bara klicka på det om man ville ha uttalet också......

 

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Om du inte har hittat den rätta sidan än har du kanske nytta av den här:

http://www.linguanaut.com/

 

Eller också kan en sida som ger länkar till en mängd olika Free Online språkkurser möjligtvis vara något för dig. (Själv blev jag alldeles matt av det stora utbudet när jag skrollade längre och längre nedåt på sidan.)

http://www.word2word.com/course.html

 

 

[inlägget ändrat 2008-05-30 09:15:58 av mbgtmari]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...