Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Två operativsystem


kisen26

Recommended Posts

Jag kör med två operativsysten (Win 98 samt 2000 PRO) pga olika skrivare, men har fått dela in datorn i 4 partioner.

Jag får däför välja vid inloggning..vilket op system jag vill logga in på, men vill gärna veta hur jag ändrar namn på dessa, då jag har Win 2000 på två partioner.

Jag använder èn till det mesta, men vill försöka spara bilder o musik på den andra, då jag nyligen har fått upp meddelandet " för låg viruellt minne och vill på denna vägen skapa mer minne för det dagliga bruket

hälsningar kisen26

 

Link to comment
Share on other sites

För lite minne, dvs RAM-minne, kan i vissa fall avhjälpas med att utöka det virtuella minnet. Kommer inte ihåg exakt var du hittar detta på 2000, men på XP högerklickar man på

 

Den här datorn > Egenskaper > Avancerat

 

Där finns inställningar för att utöka det virtuella minnet.

 

Förstod inte riktigt vad du menade med att byta namn på en partition. I Utforskaren kan du högerklicka på den enhet du vill byta på och välja Byt namn. Eller menade du något annat.

 

Link to comment
Share on other sites

W2K är iofs stabilt och bra. Åtta år senare. Windows 98 är det inte. Tio år senare. MS' support för bägge operativen har gått ut vid det här laget, vad jag vet.

 

Är det inte dags att slanta av till en ny dator? Om inte annat så för att dina diskar blir mer och mer haveribenägna för var dag som går.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...