Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
k043

Hjälp med att välja ekonomi program...

Rekommendera Poster

k043

Hej,

 

Jag har tittat på edison, spcs, bl administration men vill ha lite tips om vilken man "bör" välja. Jag kan inte allt om ekonomi utan är lekman på området jag sköter fakturering på företaget men har andra som sköter resten vill då kunna importera och exportera mitt material samt andras så att det blir en fullständig fil i slutändan som vår revisor kan använda.

 

revisorn använder spcs men det behöver inte betyda att vi måste använda det eller? Vi är inte i behöv utan en massa avancerade saker i programmet direkt...

 

Är man inte expert och råkar göra fel som man själv inte tänker på vad händer då? tex allt det där med konton om man råkar lägga in fel uppgifter på fel konto exempelvis...

 

Lite råd och tips vpre snällt.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mark_Trade

SPCS administrationsprogram är väldigt enkla och lättförståeliga. Administration finns i flera olika varianter och man kan köpa licenser så att flera kan arbeta med programmet. Vilken variant du behöver kan du nog lista ut genom att kolla in deras hemsida.

Är du helt grön på ekonomi och skall sköta det själv så bör du nog gå en nybörjarkurs i både ekonomi och i programvaran. SPCS har sådant också och de är bra. Även om det kostar så kan det bli billigare än att låta revisorn rätta till alla fel.

Egentligen vill jag ge dig rådet att anställa en ekonom på åtminstone deltid, alternativt köpa tjänsten men är det ett litet företag kan det ju vara svårt att få ihop det.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...