Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Det går inte att frigöra diskutrymme


annac

Recommended Posts

Jag har snart tagit bort allt innehåll i min dator och ändå ökar inte diskutrymmet. Läste en annan tråd om att man skulle tömma papperskorgen i Norton efts. filerna fanns kvar där (el nåt sånt). Men jag har inte Norton, så vad ska jag göra? Jag har inga virus, det har jag kollat. Kan inte ta bort fler program nu.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jag har kört diskrensaren och tömt återställningspunkterna. Jag har inte kört en cleaner. Det kostar väl pengar att ladda ner ett sånt program?

 

Link to comment
Share on other sites

CCleaner är gratis, det finns en uppmaning till att om man vill så kan man få göra en donation till programtillverkaren som en ren uppskattning men det är en freeware dvs. gratis att använda.

 

Internet History Eraser är ett betalprogram men man har en prova-på period på 15-dagar där man kan köra programmet med full funktion innan man bestämmer om man vill köpa en licens eller inte, vill man inte det så avinstallerar man helt enkelt programmet igen.

Tunna/

 

Link to comment
Share on other sites

Hur stor disk har du och hur mycket av den är upptaget om du tittar i utforskaren, dvs. hur mycket plats tar dina filer?

 

Har du fler än en partition och är det C som inte går att frigöra utrymmet på?

 

Provade du funktionen i internet History Eraser att rensa fritt utrymme, den funktionen hittar du under Eraser settings/Disk där markerar du den eller dom partitioner/diskar som du vill nolla fritt diskutrymme med i Drives Available och trycker på Add, så dom kommer i rutan Drives that will be cleaned.

 

Prova sedan att köra en defragmentering och starta om datorn och kolla sedan om du fick tillbaks det utrymmet du saknade.

Tunna/

 

Link to comment
Share on other sites

Det verkar jättekonstigt! Det kvittar vad jag gör - det är inget som funkar. Jag har testat att rensa fritt utrymme också. Jag har två partitioner och det är c som är full. Den är på 17 GB och jag har 1,2 GB kvar.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...