Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
tobbe8208

Problem

Rekommendera Poster

Hej igen

 

Vet någon om det finns någon länk där man kan ladda ner drivrutin:

Windows Vista x86 Beta 2 88.61 RTM förutom på Nvidias hemsida? för jag kan inte ladda ner den på deras hemsida!?

 

Någon mer som har samma problem med denna drivrutin?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

När jag väljer att spara den här filen på skrivbordet så står de att de kommer att ta ca 9 timmar och efter ca 5-10 minuter så stängs dialogrutan ner! Det står

 

Internet Explorer kan inte hämta ...ista_x86_international.exe från download1.nvidia.com.

 

 

Åtgärden tog för lång tid

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
tobbe8208 skrev:

 

När jag väljer att spara den här filen på skrivbordet så står de att de kommer att ta ca 9 timmar

Vad har du för Internetuppkoppling?

Jag testade att hämta filen och det tog ett par minuter.

Är det samma här?

 

http://www.win-vista.net/modules.php?name=News&new_topic=20

 

 

[inlägget ändrat 2007-02-13 21:09:54 av Maratonmannen]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Se om det går att hämta från min dator

(obs! tar bort filen efter du testat)

 

Redigerat av moderator efter önskemål från Anjuna Moon.

 

 

 

[inlägget ändrat 2007-02-13 21:43:47 av Maratonmannen]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Anjuna Moon skrev:

 

Jag tog ner den och rar:ade den.

Då jag bevakar tråden fick jag ett bevakningsmail, men Windows Mail i Vista anser att det är misstänkt. Kan vara phishing. :)

 

Windows Mail think this message is suspicious and has blocked it. Images and links have been blocked for your safety. If you think this mail is not fraudulent, use the unblock button to access it.

I unblock.

 

 

PS. Att hämta filen tog 9 sekunder.

 

 

 

[inlägget ändrat 2007-02-13 21:20:28 av Maratonmannen]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
PS. Att hämta filen tog 9 sekunder.

Jo, jag har ju nästa 100MBit uppströms nu så det förstår jag.

 

Då jag bevakar tråden fick jag ett bevakningsmail, men Windows Mail i Vista anser att det är misstänkt. Kan vara phishing. :)

Hehe, hoppas bara mitt IP inte auto-anmäls till MS bara =)

 

Åhh Gud va snällt! Tackar som bara den för de!! ;) Klart om 4 minuter!

Glad to be of help.

[inlägget ändrat 2007-02-13 21:24:13 av Anjuna Moon]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Anjuna Moon skrev:

 

Jo, jag har ju nästa 100MBit uppströms nu så det förstår jag.

 

Hehe, hoppas bara mitt IP inte auto-anmäls

Ska jag ta bort ditt IP i ditt tidigare inlägg?

 

Har själv 100/100. Något som jag funderat på, är hur gör jag för att erbjuda en fil som i ditt fall? Inte för att jag tänker dela ut musik/filmer, utan t.ex. en drivrutin som inte längre finns. Jag har lite sparat...

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Ska jag ta bort ditt IP i ditt tidigare inlägg?

Ja, gör gärna det. Om inte annat för att länken ändå är ogiltig nu.

 

Något som jag funderat på, är hur gör jag för att erbjuda en fil som i ditt fall?

Aktivera IIS (installera först om det inte är det per default i Vista) och om det fungerar så kan jag återkomma med en snabbstartguide för att lägga upp en utdelningsmapp.

(var ligger förresten din sida nu? Externt hotell då antar jag, eller?)

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Anjuna Moon skrev:

 

Aktivera IIS (installera först om det inte är det per default i Vista) och om det fungerar så kan jag återkomma med en snabbstartguide för att lägga upp en utdelningsmapp.

(var ligger förresten din sida nu?

IIS inte default. Loopia är min hotellvärd.

Jag återkommer i morgon. Det är läggdags för mig nu. :)

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Jag återkommer i morgon. Det är läggdags för mig nu.

Gör så. Om jag inte svarar på studs så är det för att jag inte kan ta emot bevakningsmail, men jag tittar in i tråden under dagen. Dags att sova snart här också.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Efter installen som gick bra fick jag black screen! fick starta om fast jag kom inte in på datorn! bara svart skärm med lite färg längst ner! skriver förövrigt i felsäkert läge nu! Något förslag?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Avinstallera drivrutinen nu när du är inne i felsäkert. Varför den inte fungerar vet dessvärre inte jag (har inte ens Vista). Vilket grafikkort har du?

[inlägget ändrat 2007-02-13 22:04:49 av Anjuna Moon]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ok Jag Har Geforce 5500 borde inte vara några problem! tänkte testa att ändra Hz till 60. försökar bara hitta vart man kan göra de! funkar de så funkar! ;) annars avinstallerar jag!

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Anjuna Moon skrev:

 

...men jag tittar in i tråden under dagen.

Skapar en ny tråd, då detta är tobbe8208:s tråd. Hoppas han löst sitt problem.

 

//eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=919022

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...