Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Mp3 med radiomottagning som verkligen fungerar som radio


jbo

Recommended Posts

Skall köpa min första Mp3-spelare och för mig, som är en inbiten radiolyssnare, är riktigt bra radiomottagning viktig, även där det är mindre goda mottagningsförhållanden (bor på landet och åker mycket tåg och andra kommunala färdmedel till och från Stockholm).

Jag kommer även att använda mp3:an för livemusikinspelning så line-in är ett krav (inget ont om inbyggda micar, men de har sina begränsningar...). Sedan är det klart att jag även vill ha bästa tänkbara ljudkvalitet i övrigt.

Är det någon som har bra tips om vilken Mp3 som kan vara bra för mig?

 

Jag har hört mycket bra om iriver iFP-799 1GB Gun Metal (användarrecensioner på Dustin http://www.dustinhome.se/Dacsaportal/?ProdID=5010076430 och Pricerunner http://se.pricerunner.com/sound-and-vision/personal-audio/mp3-pla

yers/349208/reviews, den enda expert jag läst var dock något mindre entusiastisk http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=1933&head=0).

Radion får mest bra kritik, men under sämre mottagningsförhållanden verkar det bli problem, om jag uttytt användarnas recensioner rätt (det är svårt att veta hur och under vilka förhållanden de använt radion).

Någon som har någon kommentar (Skicka gärna bra länkar)?

 

/jbo

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tjenare, jag är också ute efter en mp3 spelare med bra radiomottagning som högsta prioritet.

Skriv gärna här, om du hittar någon bra.

Mvh // Pelle

 

[inlägget ändrat 2006-10-05 21:35:27 av Puke]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...