Just nu i M3-nätverket
Jump to content

skumma mail i min inbox


Betsla

Recommended Posts

Nu några dagar så har jag fått massa "Delivery Status Notification (Failure)" till min inbox. Det är på mail som jag inte har försökt skicka...

 

Ska se om jag lyckas skicka med en skärmdump så att ni kan titta på eländet, det kommer ca 15 per dag...

 

[bild bifogad 2006-06-21 21:45:25 av Betsla]

843189_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Men det verkar ju skickas ut mail från min adress som jag inte vet om?! Dessutom med bifogade filer... har inte en tanke på att öppna dem så jag vet inte vad de innehåller.

 

Link to comment
Share on other sites

Jag har ju inte sett dina mail men så ser det i alla fall ut här också. Jag har till och med lyckats skicka (som det ser ut som) massvis med skumma mail när jag varit borta en längre tid och allt i datorväg har varit avstängt.

 

Jag kan ju inte svära på att det är så i ditt fall, det kanske är nåt "skräp" du fått som skickar mailen, det är ju en annan möjlighet.

[inlägget ändrat 2006-06-21 22:17:50 av lizardKng]

Link to comment
Share on other sites

Du har aldrig brytt dig om att kolla vad det kan vara för nåt? Har sökt lite på nätet, men inte hittat nåt om just det här. Det kan ju inte vara bara du och jag som är utsatta... :-D

 

Link to comment
Share on other sites

Eftersom mailen dimper ner fastän min dator är avslagen och innehållet i övrigt ser ut som spam enligt standardformulär 1a så nöjer jag mig med att SpamAssassin stoppar dem i serverns spamkorg.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...