Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ajax


Monshi

Rekommendera Poster

Kanske en kanal för detta (nya) webb-språk/verktyg. Eller kanske det redan finns en kanal där det hör hemma/passar in och kan läggas till i namnet/beskrivningen?

 

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Javascript (Iaf om man vill diskutera klientsidan av det. I annat fall är det väl lämpligare att ta det i den kanal som behandlar serverskriptspråket som används av frågeställaren.)

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

mmmh, kloka ord. Helst ska det vara självklart för skribenten var inläggen ska läggas. Nu verkar majoriteten av inläggen om Ajax hamna i Webb-allmänt och jag vet ärligt talat inte till vilket/vilka kanaler jag kan/bör flytta dem. Därav frågan ovan.

 

 

 

/T

Moderator Webb - allmänt

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 1 month later...

Jag tycker absolut att det finns ett behov av ett separat forum för Ajax. Även om det redan existerar forum för såväl javascript/CSS/XML så tycker jag ändå att man kan säga att många "Ajax-specifika" frågeställningar skulle göra sig bättre i ett eget forum samtidigt som forumen för javascript/CSS/XML skulle kunna bli mer specialiserade mot respektive teknik. Serverskriptspråket borde man väl kunna diskutera för sig (har inte med Ajax att göra)?

 

[inlägget ändrat 2006-07-12 11:23:01 av Dev]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Håller med - en kanal för det skulle vara bra.

 

Eftersom Ajax spänner över så pass många områden blir en tråd alltid mer eller mindre felplacerad annars och att flytta trådar mellen t ex Javascript och PHP allteftersom diskussionen fortlöper gör ju ingen glad.

 

En stor poäng med området är ju att det är rätt relevant att diskutera båpde klient och server samtidigt. Ska en del av funktionaliteten ligga i klienten eller servern?

 

[inlägget ändrat 2006-07-12 12:05:56 av lizardKng]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...