Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Magnus_växjö

Bilen dör direkt efter start....

Rekommendera Poster

Hej.

Jag undrar om någon skulle kunna hjälpa mig med en sak. Min bil dör direkt efter start om jag inte ger en massa gas. Detta sker oftast på morgonen eller kvällen. Har bytt luftfilter, tändstift och tändkablar. Dett verkar inte hjälpa ändå.... Det har varit ganska bra med bilen i sommar, men nu för en månad sedan började bilen dö efter start. Precis innan jag bytte alla tänd-grejer så gjorde den likadant, men den slutade dö när det var bytt. Men nu har den som sagt börjat dö igen. Den startar alltid lätt först, för att sedan dö.... Vad ska jag göra?? Fördelardosa? Tändningen? Kan det var något av det, eller är det kondens?? Jaja...

 

Tacksam för hjälp!!!

 

//Magnus

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Min bil dör direkt efter start om jag inte ger en massa gas.

Att gasa på ger magrare bränsleblandning. Kanske bilen får för mycket bränsle och för litet luft i början. Choken??

 

/Mauritz

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Är det en Trabant Hycomat? de kan vara lite knepiga...

 

 

°±°

 

[inlägget ändrat 2005-10-24 18:27:25 av 0x2A]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tråden flyttad till Bilar.

 

Som vanligt finns det ett par tips att använda sig av för att få snabb hjälp i ett forum. Ett är att posta inlägget i rätt del av forumet (i detta fall kanalen Bilar dit jag flyttat tråden). Ett annant är att berätta specifikt vad man vill ha hjälp med (alltså inte bara datorn/TVn/bilen). I ditt fall underlättar det om du berättar vilket märke, modell och årsmodell sin bil har...

 

[sH] - moderator för Öppet forum

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Ford Escort -94
Kass bränslepump. Det är väl ändå standard på startovilliga Fordar?

 

| Noisekiller |

Pengar betyder inte ett lyckligt liv men bekvämlighet i ett olyckligt.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Du kan ha avbrott i motståndet till tändspolen,vid start kopplar ett relä förbi.När motorn startar släpper reläet har du avbrott i motståndet stannar motor.

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...