Just nu i M3-nätverket
Jump to content

SMS:a från datorn?


Jodie

Recommended Posts

Har hört något om att man ska kunna SMS:a till en mobil från datorn, och skulle vilja överraska en person idag. Hur går det till? Ska man ha något speciellt program eller går man bara till vissa hemsidor?

Tacksam för tips, råd och upplysningar med ev URL'r o.dyl!

 

Link to comment
Share on other sites

http://toolbar.idg.se/

 

Om du installerar IDG Toolbar så kan du spela på tursnurran (en gång per dag) och om du inte vinner så får du 2kr till ditt idg-konto. Dessa pengar kan du använda för att bla. skicka sms direkt från IDG toolbar.

 

/Cluster

------------------------------------------------------

"Den som försummar att dricka ur erfarenhetens källa

kommer troligen att dö av törst i okunnighetens öken."

------> http://eforum.kicks-ass.net <------

 

Link to comment
Share on other sites

Om man registrerar sig på Telias webb (ev. krävs det att man har ett Telia-abonnemang) så kunde man i alla fall tidigare skicka 5 SMS gratis per dag från deras webb.

 

Link to comment
Share on other sites

Nokia expert

Halebop.se har en tjänst där man kan skicka 1 gratis SMS om dagen om man registrerar sig (vilket är gratis). www.halebop.se

 

Det finns också andra program som man kan använda tillsammans med sin befintliga mobiltelefon, så att man kan skriva SMS från datorn om man har kopplat ihop telefonen via IR, Bluetooth eller en datakabel.

 

Funktionen innebär alltså att SMS:en skickas från mobiltelefonen som vanligt, men om man vill skriva långa SMS kan det ibland vara behändigare att skriva själva texten på ett vanligt tangenbord.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...