Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Smithfraud 12:e juni


urosess

Recommended Posts

Datorn blockeras direkt efter start genom att exploerer anges att ha utfört felaktig åtgärd och ska avslutas; men efter OK i dialogrutan kommer samma skylt upp igen.

Kan t ex inte tanka ner hjälpfil från bleepcomputer p g a detta.

Samma sak i felsäkert läge.

Går inte heller att ominstallera exporer (eller något annat).

Nån som stött på detta? Ideér och förslag?

 

Uro

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...