Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Väldigt smart T-shirt ställe


Mattias Falk

Recommended Posts

Mattias Falk

En väldigt intressant idé på webbutik för t-shirts.

Du kan skicka in egna designer på tröjor som användarna av sidan får betygsätta, om den får tillräckligt högt betyg så kollar de ansvariga för sidan på designen och om man har tur så trycks tröjan och man får lite pengar för besväret. Har inte själv nån kreativ ådra men jag har hittat en hel del jag gillar och har precis gjort min andra beställning á 2 T-shirts.

 

Länk: http://www.threadless.com

 

Om ni mot all förmodan skulle tycka att jag är värd lite bonu för att skickat er till sidan så blir jag inte direkt olycklig om ni använder den här länken istället:

http://www.threadless.com/?streetteam=tzaitam

(Jag får då $3 för varje beställning som görs)

 

Jag ser inte detta som reklam utan snarare hur någon har utnyttjat kraften i Internet och dess användare till att göra något riktigt bra och hoppas att andra kan inspireras av detta, skulle gärna se en svensk/EU-land variant av sidan.

 

Glad Påsk

 

//Mattias

knorg [a] rocketmail [punkt] com

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ja Threadless är helt klart en kul grej, många motiv etc etc och snabb leverans. Har även beställt från cafepress.com och spreadshirt.se extremt många motiv i deras partner shoppar och designer programm. Tyvärr så måste man ju alltid ha lite tur när man beställer från Threadless och cafepress så grejerna inte hamnar i tullen.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...