Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hej ;o)


viper71

Recommended Posts

Jag undrar om man kan ta en en skiva som har bränt Norton Antivirus men brandvägg å hela d där som nu ingår i de kittet å om man kan använda d med FULL funktion...? Alltså med att den uppdaterar sig som d ska osv... Kke en riktigt dum fråga, jag vet inte om d kke e d. Men som sagt, jag kan inte sånt här... MVH/viper71

 

Link to comment
Share on other sites

Billy Fransson

Hej

vad menar du?

har du köpt norton och sedan brännt ut det eller har du laddat hem det?

vill du ha keygen eller vad menar du?

 

Link to comment
Share on other sites

Kan du inte skriva begriplig svenska, jag blir så irriterad på personer som ber om hjälp men är för lata och nonchalanta för att ens orka läsa igenom det som de själva har skrivit.

-nisse

 

Link to comment
Share on other sites

Stefan Eklinder
viper71 skrev:

Jag undrar om man kan ta en en skiva som har bränt Norton Antivirus men brandvägg å hela d där som nu ingår i de kittet å om man kan använda d med FULL funktion...? Alltså med att den uppdaterar sig som d ska osv... Kke en riktigt dum fråga, jag vet inte om d kke e d. Men som sagt, jag kan inte sånt här...

 

Det är en prenumeration du köper med Norton.

 

För att hämta uppdateringar på Symantecs hemsida så måste du registrera dig. Användaren som bränt Norton till dig har ju själv registrerat sig förmodligen. Då lär det bli strul för denne om två kör samma version av Norton, tror jag.

 

För min del blev det strul när jag inte fick mitt F-Secure antivirus att fungera på min dator. Registerade mig en gång och sedan kände programmet av att jag redan registrerat mig tidigare. En popup-ruta varnade då för att programmet redan använts och registrerats. Att det inte kommer att fungera tillfredställande en andra gång. Trots att jag installerade om och gjorde det för att jag fick problem. Inte samma program, men ett exempel.

 

Tycker med andra ord att du ska köpa Norton. Du behöver bara antivirusdelen och sedan kan du få tag på gratis brandväggar på internet.

 

---

C:\Eforum\Stefan Eklinder>|

 

E-post = Elektronisk post. Ex: ett paket med transistorer. Andra sorters post: A-post, B-post, F-post (flaskpost), K-post (kompost), Ö-post (post från Grönland). - [interworst] Yttermera

 

Link to comment
Share on other sites

Jag menar verkligen inte dig Billy! Snarare så är jag imponerad av att du orkar svara på inlägget av "viper71". Det är "viper71" som verkligen stör mig, titta på *** alla inlägg så förstår du nog.

-nisse

 

Tagit bort olämpligt uttryck

Cecilia - Moderator för Virus - Antivirus

 

[inlägget ändrat 2007-06-01 14:35:58 av Cecilia]

Link to comment
Share on other sites

Anjuna Moon

Lite väl många onödiga inlägg i den här tråden. Vill ni anmärka på folks språkbruk i allmänhet så håll er till forumen Avreagera Dig eller Språkvård. Måste ni göra det mot någon specifik person så håll det konstruktivt eller för er själva om det enda alternativet är att uttrycka det på ett nedlåtande sätt.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...