Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Kommer inte åt modemet


Cambudgie

Recommended Posts

Hejsan.

 

Jag har ett problem med att ja inte kommer åt inställningarna i mitt bredbandsmodem genom routern, kopplar jag modemet direkt till datorn så är det inga problem, men när ja kopplar routern emellan så kommer ja inte åt. Har för mig att de e några inställningar som ska göra i routern, men vet inte exakt vilka. Öppna portar o släppa förbi lite trafik via firewallen typ. Som det är just nu är det ganska jobbigt att måste koppla om varje gång man ska ändra inställningarna.

 

Router: D-Link DI-604

Modem: Zyxel P660M-61

 

Tacksam för svar

///Kim

 

Link to comment
Share on other sites

Du börjar med att koppla in ditt modem & router till datorn. I nästa steg när detta är klart så öppnar du din webbläsare och skriver in: 192.168.0.1

User: Admin & Password: (inget)

 

Sedan när du väl har kommit in på din router så klickar du dig fram till "Advanced" --> "Viritual Server/Application" --> Här inne (Nu vet inte jag vilken Firmware du har) men du skall öppna IP-nummret: 192.168.1.1 iallafall. När du har öppnat denna anslutning till modemet genom din router så skall det funka :)

 

Lycka till :P

 

Link to comment
Share on other sites

Okej, har hittat de o nu undrar ja vilka portar de e man ska öppna, är de vanliga 80 porten då eller 8080? Ska jag in i båda Viritual Server och Application o ändra, räcker de inte med ena, och vilken isf?

 

Current Firmware Version: V3.06

Firmware Date: Wed, Aug 4 2004

 

mvh

Kim

 

Link to comment
Share on other sites

Det där kan du glömma....

 

Kommer inte funka, det är för interna(bakom routern) tjänster.

 

Om du vill komma åt ditt bredbandsmodem, koppla bara om på din d-link, flytta kabelnsom kommer från bredbandsmodemet, från WAN uttaget till switchportarna.

 

Hur ofta konfar du om ditt bredbandsmodem egentligen?

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Okej, så de går inte att komma åt modemet genom routern, så enda sättet är alltså att koppla om. Då måste man ju göra en ansträngning och de kan ju vara jobbigt för oss data killar ;)

Nej, ja konfar inte om, men jag hjälper många polare o så att konfa sina o då kollar ja mina egna inställnignar typ.

 

mvh kim

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...