Just nu i M3-nätverket
Jump to content

grafikkort


Znorkel72

Recommended Posts

vad kan ni rekomendera för ett grefikkort AGP för runt 1500 kronor.

jag har även tidigare sett en sajt där man kan jämföra olika grafikkort med grafiska tabeller.

 

Peter

 

Link to comment
Share on other sites

Synd att THG gjorde den testen nu; om tanken var att ge tips inför den stundande julhandeln hade det varit bättre att vänta till november. Känns som dålig tajming från deras sida, speciellt som de själva erkänner - fast de försöker friskriva sig från det och tona ned det - att de har problem med drivrutinsvalet i testen. Hade de väntat en dryg månad till hade de säkerligen kunnat testa med nya WHQL-Nvidiarutiner samt även Catalyst 4.10, som ju är den första från Ati med applikationsspecifika optimeringar, dvs samma typ av optimeringar som Nvidia redan använder. Då hade även nya 3DMark05 kunnat ingå (och möjligtvis HL2 - man kan alltid hoppas...). Och kanske även Nvidias nya mellanklasskort hade hunnit komma för AGP, för någon gång bör de väl komma?

 

Fattar som sagt inte alls varför de presenterade den här artikeln just nu? Den här gången känns det inte som att Tom's VGA Charts kommer att bli särskilt relevanta att referera till någon längre tid framöver, vilket fallet brukar vara.

 

Hoppas de väntar med PCI Express-artikeln tills nya drivrutiner är ute.

 

Bara en reflektion... :-)

 

/ m

 

Link to comment
Share on other sites

Radeon 9800 verkar ha krupit ner till den nivån idag (alltså inte den billiga 9800SE-varianten, utan den utan någon ändelse öht)

 

Du kan söka här:

http://buggy.no-ip.com/sok.php

 

 

/ m

 

(Om man blickar framåt (i dimman), så lär Nvidias nya mellanklasskort i 6600-serien komma ut för agp, men det är osäkert när. Någon av dess varianter bör hamna i prisläget kring 1500:- - med rätt modell kan det isf vara ett bättre val. Men så länge det inte finns några kort att köpa eller jämföra med är det bara spekulationer. Bättre en fågel i handen...)

 

[inlägget ändrat 2004-10-06 17:57:26 av Stålis]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...