Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Radera email-kontakter fr MyMail app


Lighthouse2

Rekommendera Poster

Android 6.0.1

OneplusOne

Cyanogenmod

 

Undrar om någon vet hur man kan radera redan raderade email-kontakter (adresser) som envist dyker upp i mailprogrammet MyMail-appen!

 

Jag har 2 viktiga mailkonton aktiverade via appen MyMail och det fungerar bra,

men när man ska skriva ett mail och väljer  skriv -- kontakter  så dyker flera år gamla e-mail adresser upp på kontaktlistan. Och dessa går inte att radera!

Det finns inget alternativ att välja, inte heller finns dessa e-mail adresser i appen Kontakter i mobilen. Det är enbart e-mail adresser.

 

Jag har gått in på respektive konto på datorn och där kollat om gamla sparade mail med dessa kontakter låg, eller om dom låg i någon av adressböckerna som sparade, men det är tomt. Dom är borta sedan länge där, tomt och rensat.

 

Men varför synkroniseras dom ändå med appen?

Vart någonstans kan adresserna ligga kvar på kontot (som är tomt på sparade kontakter dessutom)?

 

Dom gamla e-mail adresserna försvinner inte ens när man stänger av synkroniseringen, uppdaterar, rensar, avinstallerar och sen installerar igen, gör omstart. Dom dyker ändå upp i e-mail listan. Synk av och på, samma e-mail namn poppar upp igen!

 

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Har du kollat om det finns några av de oönskade kontakterna i kontots webbmejl?

För synkronisering sker inte mellan datorn och telefonen utan mellan mejlservrar och telefonen.

 

Men MyMail verkar tycka att det är viktigt att det samlar in alla kontakter från alla konton och skriver att de söker efter kontakter i alla adressböcker: https://mymail.my.com/

 

Om någon som vet något om MyMail inte dyker upp här så kan du pröva med att kontakta MyMails support: https://press.my.com/contact-us/

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...