Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hur gör man blodpudding i ugnen ?


Jumpen

Rekommendera Poster

Hej.

 

Hur gör man blodpudding i ugnen. Har bara stekt den förut men kottarna tycker inte om när det blir lite stekkant på dem. De vill ha den som på dagis. Jag antar därför att de gör den i ugnen.

 

Någon som vet ? Finns det några stjärnkockar här ;)

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det enklaste är väl att prova.

Sätt ugnen på hög värme o vänta tills den är varm.

Skär (färdigköpt blodpudding) i 1cm tjocka skivor.

Smöra en form o lägg ut dem... sedan in i ugnen tills du tycker de är klara.

Kanske tar du ut dem efter ett tag o vänder dem...

(Är ingen kock men det är värt att prova juh)

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

kottarna tycker inte om när det blir lite stekkant på dem

 

Då är det ju godast ju! :)

Och givetvis med hemmagjord lingonsylt.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Håller med. Annars är det väl mikron folk gör sin radhusbiff i nu för tiden?

 

Enklare och snabbare än ugnen. Labba med medelhög värme på olika tider.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...