Hoppa till innehåll

Foto

Classic Shell - problem


  • Vänligen logga in för att kunna svara
Inga svar i detta ämne

#1 Mikael63

Mikael63

    Beroende

  • Medlemmar
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9 167 inlägg

Postad 4 februari 2013 klockan 16:00

Någon som upplevt problem med Classic Shell installerat?

Just nu skyller jag ett knepigt problem på detta men har kanske inte riktigt fog för det.

Med Classic Shell installerat så får jag konstigheter om jag startar den bärbara datorn när den sitter i dockningsstationen OCH jag har startat den en gång utan dockningsstation.

Utan Classic så har det fungerat bra vid (endast än så länge) två tillfällen i rad.

Symtomen är bl.a.:

Inga program startas.
Classic Shell är inte laddat.
Kan högerklicka i aktivitetsfältet och välja att starta aktivitetshanteraren men den startar inte.
Högerklick på andra ställen fungerar inte.
Högerklick på en genväg i snabbstartfältet ger en dialog att objektet tagits bort och en fråga om att ta bort genvägen. Dock inga val som Ja, nej eller kryss.
verkar som om Explorer.exe startas om ideligen.
Osv..

Jag har alltså avinstallerat CS men inte prövat om symtomen kommer tillbaks med CS installerat igen.

Måste inte heller köra med detta men...
Vilken av de andra varianterna av Startknappen (för W8) funkar fint även på W7?
---
Varför måste människan anpassa sig efter tekniken - i stället för tvärtom?




0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

 

Senaste trådarna

pc för alla Senaste nytt


Prenumerera på nyheter

Missa inte PC för Allas
smarta nyhetsbrev
Läs mer om nyhetsbreven här!
  PFA Express
  Veckans surftips
  Extreme
PC för Alla-nätverket