Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. mbgtmari

  Mobiltbredband på landet

  Hej Patrik121 ! Om du inte vet det så kan du själv kan markera din tråd som löst genom att klicka på bocken till vänster om Lighthouse2s svar. (Om du hovrar över bockarna till vänster om varje svars avatar ser du att det står "Markera detta som bästa lösning".)
 3. Patrik121

  Mobiltbredband på landet

  Låter som en bra lösning. Tack!
 4. Monshi

  Var drop downlistan kommer ifrån?

  Som antytts ovan finns det flera olika källor till dropdown. Du har fått två, jag kan ge två fill Formulärkontroller VBA-kontoller Men de två ovan är vanligare än dessa. För att nå de där två måste du aktivera Utvecklaralternativ/ribbon för utvecklare. En bild skulle med andra ord inte skada.
 5. polken

  Funderingar på fiber...

  Kanske inte ”standard” men jag har AppleTV och där finns både Telias och Comhems TV-appar. Kanske finns fler TV-operatörer men de är de jag har/haft. Funkar bättre än deras egna boxar tycker jag.
 6. Vad har du för tillägg som heter något med "säker sökning", t ex vad är för företag?
 7. mbgtmari

  Dags att avinstallera CCleaner

  Ja den skärmbilden Thirteen av CCleaner (på svenska) liknar min (på engelska) men ingen kunde tydligen besvara min fråga i det inlägget så jag drar slutsatsen att jag gjorde exkluderingen på ett riktigt rätt. Jag har alltid främst använt CCleaner som informationskälla, och inte som registerstädare. Alla uppgifter kan iofs hittas i Windows men de är lätthittade och tydligt uppställda i CCleaner. När det gäller kakor, historik och cache rensar jag bort dem direkt i mina webbläsare. För min del finns ingen anledning att avinstallera CCleaner som aldrig någonsin ställt till något obehagligt för mig under alla år jag haft det programmet installerat.
 8. Been there....done that! Men det håller inte 100% Kan en sökmotor bete sig som en bugg?
 9. Gå igenom de installerade tilläggen i Chrome och se om det där finns något som heter något med "säker sökning". I så fall är det antagligen lämpligt att ta bort det och sen gå igenom inställningarna i Chrome så att rätt sökmotor är vald.
 10. Jag har både explorer och google på samma dator Yahoo är förvalt på explorer och google på chrom. Nu till det förvirrande när som helst kan google chrom sökmotor ändras till nåt som heter säker sökning och då hoppar yahoo sökmotor in som standard sökmotor. Hur kan det bli så? på explorer kan jag välja mellan google o yahoo men yahoo är 1-a.
 11. Lighthouse2

  Mobiltbredband på landet

  Det är helt gratis att ansluta upp till tre kameror och allt material sparas i molnet i 24 timmar. Ger dem 9 av 10 poäng för appen! Det enda jag saknar är möjligheten att kunna fjärrstyra on/off (strömmen) men till det använder jag istället TP-link Kasa Wifi Smart Plug Fjärrströmbrytare. https://se.mydlink.com/apps
 12. Patrik121

  Mobiltbredband på landet

  Hej! Tack för tipset! Jag tror att detta blir lösningen till slut. 🙂 Är D-link home gratis till deras kameror? Med vänlig hälsning Patrik
 13. Mikael63

  Var drop downlistan kommer ifrån?

  Om du menar en listruta så klicka/markera på cellen där listrutan finns. Fliken Data. Knappen Dataverifiering.
 14. X-Men

  Var drop downlistan kommer ifrån?

  Hej, Det beror lite på var du har denna rullgardinsmeny i ditt Exceldokument. Ett enkelt sätt att få en rullgardinsmeny är att klicka på översta radens meny, "Data" och sedan på ikonen "Filtrera", som finns bland alla ikoner. Bifogar en bild som visar vad jag menar.
 15. Stafstaf

  Var drop downlistan kommer ifrån?

  Excel dropp list : kan ligga under dold lodrätt rad. kan ligga in Den dold flik kan vara lists . Finns i någon modul vilket program än vänder du !?? är det företag uppgradering ?
 16. bengt 429

  Quartz verk batteri fel?

  Ja visst, men då borde den ju också stanna på 02:29. Vi får avvakta ett svar från Dag om hur det är med den saken,
 17. Cecilia

  Quartz verk batteri fel?

  Naturligtvis inte men om klockan då fortfarande stannar på 14.29 så kan det ju vara något mekaniskt problem som gör att timvisaren är extra trög just där.
 18. bengt 429

  Quartz verk batteri fel?

  Och, om klockan skulle fungera då. Vad bevisar det isf? Jag skulle iaf inte villa ha en klocka som hänger upp och ned 😀 Jag frågade Dag om klockan bara stannade på 14:29, och inte på 02:29, men fick inget svar på det.
 19. Dag Erlandsson

  Quartz verk batteri fel?

  Ska prova 😊
 20. Cecilia

  Quartz verk batteri fel?

  Hur beter sig klockan om du hänger/lutar klockan så att 12 är nedåt?
 21. Dag Erlandsson

  Quartz verk batteri fel?

  Men kanske om jag köper ett nytt Quartz verk på Clas Ohlsson?
 22. Thirteen

  Dags att avinstallera CCleaner

  Vill påminna om att tråden handlar om lite mer än registerstädning. I programmet finns bland annat en förträfflig dubblettsökare. Edit. Under min tid här på forumet har jag sett medlemmar som har städat bort registernycklar med olika program så jag förstår problemen som uppstår.
 23. Hockke

  Datormusens uppfinnare har dött

  Ja där ser man, kan inte ens lita på sitt eget minne.
 24. Lighthouse2

  Mobiltbredband på landet

  Är det D-link DCS kameror du försöker nå? Edit: Missförstod TS fråga och svaret blev därefter, så jag tog bort mitt svar. 🙂
 25. Hejsan, Jag ska uppdatera en excelfil som jag inte själv har skapat och det finns en drop down lista som jag vill uppdatera. Finns det något enkelt sätt att hitta var denna informationen i drop down listan finns(kommer ifrån) i filen? Tack på förhand!
 26. Står du inför beslutet att skaffa en ny pc-dator där hemma, men känner dig osäker på vilken du ska välja? Kanske ska du rent av sätta ihop en på egen hand? Vi guidar dig i komponentdjungeln.Läs hela artikeln här
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...