Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Backup av DVD-skiva


lillis73

Rekommendera Poster

Hejsan!

 

Jag har provat att göra en backup av en tecknad film (1 lager) som min dotter har och det gick jättebra med DVD Decrypter. Sedan så skulle jag göra en backup av en engelsk-textad film, men den är i 2 lager. Jag har använt mej av olika program som kopierar ut vob-filer, bup-filer och ifo-filer. Själva kopieringen går jättebra men när jag försöker starta filmen i PowerDVD så funkar inte menyerna. Det visas ingen "markering" på menyerna och inget händer när jag försöker klicka på t ex Main movie?

 

Någon som vet vad jag gjort för fel? Jag har också försökt att enbart välja svensk text och trodde då att texten skulle visas automatiskt men det gjorde den ju inte...

 

HJÄLP!!

Mvh

/lillis73

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej.

Du har antagligen använt DVd decrypter i läget main movie och nu stämmer inte IFO filerna överrens med VOB och BUP. Enklast att korrigera detta är med DVD Shrink 2.3 ( http://www.dvdshrink.org )som är ett freeware och finns på svenska språket. Guider till programmet finns här ( http://www.dvdrhelp.com/ ) eller ( http://www.doom9.org/ ).

Nero har också ett enkelt sätt att göra backup på med Nero Recode, där du får ut en färdig DVD-skiva när det är klart. ( http://www.nero.com/en/nero-up.php )

 

[inlägget ändrat 2003-12-26 08:18:25 av honken64]

[inlägget ändrat 2003-12-26 08:19:44 av honken64]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hejsan!

Nej, jag har använt mej av Fil-läge och fått ut alla filer i en mapp. När jag sedan kör igång dessa filer i en playlist i PowerDVD så funkar ändå inte menyerna. Jag har provat alla olika sätt i PowerDecrypter, File och Main-movie-läge. ISO-läge funkar ju inte eftersom det ska bli två stycken skivor..

 

Några flera tips?

 

/lillis73

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej lillis73!

 

Från samma tillverkare som dvd-decrypter finns smart dvd ripper och tillsammans med Power DVD 4 har jag nte haft några problem. Däremot med nyare versioner har det varit ganska bökigt om man inte använt orginalskivan.

 

Går inte detta har jag ännu inget svar.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej igen!

Tack för all Er hjälp...

 

Jag har fortfarande samma problem, men jag undrar en sak. Kan det vara så att menyerna börjar fungera när jag bränner ner allt på skivor eller är det så att om de inte fungerar på "disken" så funkar det inte om jag bränner heller?

 

Det är jättekonstigt fel det här....

/lillis73

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...