Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
ProMod

Bilstereon svårt att hitta startspår

Rekommendera Poster

När jag bränner musik CD från datorn har min bilstereo svårt att hitta startspåret. Det går bra att lyssna av skivan från start till slut, problemet blir när man vill hoppa mellan låtar. Den står och tuggar på t.ex. '05 000' och efter några sekunder kan den börja spela. Problemet verkar dessutom bli större ju senare låten ligger. I regel efter låt 6-7 går det inte att hitta startspåret alls utan spelaren bara står och tuggar.

 

I DVD spelaren inne existerar inte detta problem så jag antar att det har delvis med bilstereon att göra. Men för min gamla brännare fanns inte detta problem så det borde gå att lösa.

 

Kan man lägga in längre mellanrum mellan låtarna, eller skall man bränna på något annat sätt för att minska risken att problemet uppstår.

 

[inlägget ändrat 2003-09-29 12:32:46 av ProMod]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vissa bilstereor har svårt med CD-R/CD-RW. Har mest att göra med att de inte är gjorda för CD-R/RW. Min gamla bilstereo var kinkig med vissa skivmärken, men den nya sväljer precis alla, rubb och stubb. (Den gamla var från 1997, den nya årets modell)

 

Testa med olika skivor (märken), och undvik 80-minuters som har smalare spår. Undvik också noname-skivor.

 

Inlägget har genererats genom FAT32!

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tjenare.

 

Se till att du bränner DAO (Disc At Once) och att du väljer att stänga CDn (Close/End Session).

 

Undvik CD-RW och använd kvalitets CD-R skivor.

 

Funkar inte det så e det nog din bilstereo som e knas :-(

 

- Phrizzawh

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...