Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Geforce Annihilator Pro strul


Roger1

Recommended Posts

Jag har problem ( tydligen ). Jag har sett att detta creative ( Annihilator Pro 256 Geforce * phu * )har fått topp betyg i många tidningar, men varför fungerar det knagligt med speciellt Need for speed 4 road challenge. Det hackar något så himla mycket, speciellt på delad skärm. Detta gjorde det inte alls med mitt gamla TnT 16mb. Och det är ett GAMMALT kort. Det spelar ingen roll vilken upplösning jag använder, till och med på 600*400 så hackar det. Dessutom verkar det inte som om den senaste drivrutinen till detta kort vill starta. Skumt. Hoppas att det finns någon där som kan hjälpa mig! Tack på förhand och gott spelande!

Link to comment
Share on other sites

 

Jo du! Jag har Win98, pentium 2 450Mhz, 128mb ram. Så den bör inte ha något vidare problem med arbetsminnet. Speciellt inte eftersom då Geforce tar hand om det mesta själv. Noterbart. Jag har problemen med Creatives egna drivrutiner.

Link to comment
Share on other sites

 

Jag tackar och bugar. Det fungerar mycket bättre nu, visserligen förkommer det vissa hackanden fortfarande men det flyter betydligt bättre nu. Tack så mycket Putte!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...