Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Stubbe

elagregat problem

Rekommendera Poster

Stubbe

Jag skaffade ett nytt elagregat för att min dator skulle bli lite tystare. Mycket riktigt så blev datorn avsevärt tystare, men ett ganska jobbigt problem uppstod. Jag kan inte längre stänga av datorn.

När man trycker på stänga av i windows så startar datorn istället om sig själv. För att stänga av datorn måste jag hålla in power knappen i 5 sekunder och det resulterar i att man får meddelanden om att windows avslutats felaktigt nästa gång man startar datorn. Nån som vet om det går att fixa så att jag kan stänga av datorn på ett normalt sätt??

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
0x2A

Låter som en liten krash som gör att windows startar om sig själv automatiskt.

Vilket windows kör du?

I WinXP så kan du avmarkera starta om automatiskt, då får du en felmeddelandesida.

 

XP:

Ställ in i Kontrollpanelen -> Prestanda och Underhåll -> System -> Start och återställning

att datorn inte ska Starta om automatiskt

och återkom med felmeddelandet från blåskärmen.

 

 

0x

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Stubbe

Jag kör windows xp. Jag gjorde som du sa, men det blev ingen skillnad, precis som förut när man ska stänga av.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
0x2A

Kollat inställningar i BIOS?

Vilket Moderkort, vilket aggregat?

 

 

0x

 

[inlägget ändrat 2003-07-08 21:25:17 av 0x2A]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...