Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Uppkopplingstid (Mac)


Jens Ohlsson

Rekommendera Poster

Kan någon tipsa mig om ett bra program för att hålla reda på tiden som man är uppkopplad? (så att inte telia blåser mig på stålar). Jag provar just nu PPPop 2.0.2 PPC men det verkar som om programmet gör att min dator "fryser", ibland upp till 30 sek.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Om du har MacOS 8.1 föreslår jag en inställningsradsmodul: OT/PPP CSM (finns säkert att ladda ner på http://www.download.com/), den visar total tid som du har varit uppkopplad och total tid varje uppringning.

 

Har du däremot MacOS 8.5 funkar inte den modulen eftersom de gjort om lite, nu heter det ju Fjärranslutning istället för PPP. Det finns annars i Fjärranslutnings modulen (inställningsraden) möjlighet att se uppkopplad tid, fast du får inte total tid bara per uppringning.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

du kan använda mitt nedkopplingsscript Internet killer. läs mer på http://w1.240.telia.com/~u24004520/jonte/program.html

nyaste versionen är 1.5 och programmet är på svenska.

ny version är på G.

 

OBS! den beräknar inte hur mycket du kopplat upp dig för exakt. programmet avrundar varje uppkoppling till hela kronor. men nog borde du märka om du får 500 för mycket på räkningen...

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • 3 weeks later...

Tack för tipset. Jag hade redan innan detta inlägg fått tipset om Taxametern och kör den nu, och det verkar fungera bra även då jag kör system 8.5 men tack ändå.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.×
×
  • Skapa nytt...