Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

.nu-adress?


jonte12

Rekommendera Poster

Jag har kollat runt lite om hur det går till att registrera en .nu-adress men inte fått fram nåt vettigt.

 

Om man registrerar domännamnet via www.nic.nu, anger man då adressen till sidan man vill ska ha .nu-adressen (ungefär som just.nu), eller kräver dom att man abonnerar på ett speciellt webbhotell?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag tror http://www.nunames.nu/ har rätt bra info om vad som krävs. Det krävs att man har någonstans att lägga domänen, dels om du har någon internetleverantör som erbjuder det eller så erbjuder nunames denna service också.

 

Petra

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Varken Telia, Tele2 eller Telenordia/Algonet tillåter att man har en riktig domän kopplad till deras personliga gratishemsidor. Vill man ha en egen domän får man söka sig till ett webbhotell. Det finns webbhotell från 60:-/månad och uppåt.

 

/Patrik

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 4 veckor senare...

telia tillåter visst att man kopplar ett eget domännamn till sin personliga sida, detta är dock en tilläggstjänst som jag inte kan priset på i huvudet.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 months later...

Hej!

 

Det går att t ex låta www.dindomän.nu peka till din sida hos t ex Telia. Jag använder mig av en tjänst som finns på www.myinternet.com, den är alldeles gratis.

 

När du registrerar en .nu domän via nic.nu behöver du bara ange några extra tekniska saker (Myinternets namnservrar och kontaktinformation).

 

Alla inställningar görs sedan från Myinternets hemsida. Du kan t ex ha upp till 5 e-post forwardingadresser och/eller så att alla mail som skickas till vadsomhelst@dindomän.nu hamnar på t ex ditt Hotmail-konto. Du kan välja vad besökaren ska hamna när din domän knappas in.

 

Spana in www.myinternet.com

Du kan ju maila mig om du har några frågor eftersom jag själv har erfarenhet av tjänsten. Hoppas det hjälper!

 

//David - david@daydreams.nu

http://bepaid.daydreams.nu

http://affiliate.daydreams.nu

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...