Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Macromedias flashplayer går ej att ladda ner


lonewolf

Recommended Posts

Hej! Hur jag än försöker, så går det ej att ladda ner Macromedias Flashplayer!!! It makes me crazy!!! Går via deras hemsida och följer direktiven, men inget händer. Det ska ju komma upp en nedladdningsruta samt därefter deras logo, men inget sådant sker. Alltså ingen flashplayer nedladdad! Det dumma är ju att den gör så stor nytta i de flesta sammanhang, så jag behöver ju den!

Snälla, hjälp mig!!!

So long

Lonewolf

 

Link to comment
Share on other sites

Samma här, jag börjar bli jäkligt trött på att Macromedias sida inte kan uppdatera sin egen plugin. Jag har 6,0,47,0 och surfade in på en av Macromedias sidor där 6,0,65,0 krävdes. Klick på länken som ska installera rätt verre ger bara att jag kommer direkt till sidan installation complete. Fast jag har fortf bara 6,0,47,0.

 

Irriterande, jag vill inte behöva avinstallera varje gång det ska uppdateras.

 

[inlägget ändrat 2003-03-14 11:18:50 av .sun]

Link to comment
Share on other sites

Första gången var nog typ version 4, och då fanns det en fil att tanka hem för installation. Likadant med femman tror jag.

 

Iom sexan så sköter webbläsaren (om det är IE, NS kan fortf tanka hem en fil sep tror jag) hela installationen själv. Första versionen av sexan gick smidigt att installera vill jag minnas. Men för att få den version jag har nu var jag tvungen att avinstallera först.

 

Jag tror att installationen styrs av Active X numera. Så kolla att du tillåter Active X-kompenter att köras i webbläsaren, iaf för www.macromedia.com. För en installation borde du ju få iaf.

 

Nu har jag dessutom mailat o klagat hos Macromedia, det är klart irriterande att uppgraderingen inte funkar.

 

Link to comment
Share on other sites

Jo. Logga in på Macromedia.com. Jag får upp en text under den blåfärgade textraden där det står att jag inte har de kompenenter som gör att jag kan läsa deras sidor samt att jag ska gå in på deras webbplats. Det räcker att klicka där, så är du inne.

Lonewolf

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...