Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Trådlösa hörlurar ?


cybot

Recommended Posts

Hej jag har ett par trådlösa hörlurar av modellen Thomson WHP 540 på min PC,, funkar bra som tusan men en sak e väldigt irriterande om jag tittar på film eller spelar spel så kan ljudet helt plötsligt bara försvinna bara för att det e lite tyst på tex filmen så stänger lurarna av sig själv och sätts igång igen vid högt väsen på filmen vilket är ytterst irriterande nån som vet hur jag får bukt med det så att ljudet alltid e på?

 

Link to comment
Share on other sites

Bosse-i-skogen

Funktionen att lurarna stänger efter en viss tids tystnad är för att batterierna inte ska tömmas till ingen nytta om du glömmer stänga av lurarna. I ditt fall verkar den tiden vara snålt tilltagen.

 

Det är kanske inte bara du som klagar, det är kanske en allmän bugg på denna modellen av lurar. Kontakta butiken där du köpte dom, vem vet du får kanske ett par nya lurar.

 

Bosse

 

"Sitt framför ditt hus och rikta en hårtork mot passerande bilar och se om de saktar in..."

 

"Låt oss se vem du är! Ladda upp dig till: http://eforumare.just.nu/"

 

"Techno! http://bamh.just.nu"

"Mitt hem! http://bosses-hem.just.nu"

 

Link to comment
Share on other sites

Precis, som konsumentlagen säger - är du inte nöjd med varan så reklamera. Uppfyller den inte kraven för anslagen användning så bör du ha lagen på din sida och få lämna tillbaka dem åtminstone (inom skälig reklamationstid, brukar vara 2mån eller längre om du har särskilda skäl eller problemet är av en art som kräver längre användning för att märkas).

 

--

.Wey

 

Future Hero Next Generati0n

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...