Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

emu


pepino

Rekommendera Poster

Ja, eftersom många kommer rösta Ja pga att de tycker att det blir lättare att resa, vilket är helt fel anledning att rösta, men det kan bli så...

 

 

_________

TicoRoman - The One And Only

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ja, förr eller senare oavsett vad en folkomröstning än kommer fram till.

 

Det är lite som Bushs krig mot Irak. Han struntar i FN och Persson kommer strunta i folket. Det är helt andra faktorer som styr, framför allt företagsekonomiska.

 

Problemet är ungefär som med Norge och EU. Om alla andra är med så har man egentligen inget annat vaö än att följa med själv, oavsett hur illa man må tycka om saken. Så ja, Sverige kommer inom en inte allt för avlägsen framtid ha Euron som valuta.

 

"Snabbmakaroner avrådes ifrån, de blir alltid för mjuka. Har man tid att leva, så har man tid att koka riktig pasta!"

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

I det långa loppet kommer vi sannolikt att gå med. Höstens folkomröstning är dock en annan sak. Det beror nog mycket på hur nej-sidan formerar sina trupper. De har ju tappat Schyman vilket antagligen är en stor förlust.

 

Sedan måste de ju få fram sitt budskap också. Exempelvis det EU-förslag som säger att de mindre länderna - Sverige inkluderat - endast får vara med och bestämma om den ekonomiska politiken enligt ett rullande schema. Detta för att det blir för många länder nu när de forna öststaterna kommer med i EU. Det finns tydligen en rädsla för att det ska bli för svårt att komma överens.

 

Det känns lite som om hela tanken med ett förenat Europa faller där...

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...