Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Detta är irriterande!


Kevin2

Recommended Posts

Har XP. Så fort något program måste avslutas eller att jag själv avslutar det genom aktivitetshanteraren så dyker ett fönster upp som har två knappar där man kan välja att 'skicka felrapport' eller 'skicka inte'. Detta är irriterande! Hur avaktiverar man det?

 

Link to comment
Share on other sites

För att stänga av felrapporteringen, ta fram Systemegenskaper (Windows-flaggan + Pause-knappen eller System via Kontrollpanelen). Under fliken Avancerat hittar du knappen Felrapportering. Där kan du inaktivera.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...