Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Varför är subbens basvolym så hög jämfört med sate


mrjean

Recommended Posts

Har just köpt ett nytt 2.1 system från Labtec vid namn "Labtec/Logitech speakers, Pulse 420" från dataparadiset.com

 

Problemet är att subbens basvolym är jättehög gemfört med satelliternas volym. Så om man vill höra lite mer än basen och man skruvar upp volymen blir basen väldigt hög.

 

Är det fel på högtalare/subb, har jag kopplat fel på nåt sätt (har dubbelcheckat men man vet ju aldrig...) eller kan man ställa in detta i XP på något sätt?

 

Jättetacksam för svar!

 

(Så här skriver www.dataparadist.com om paketet:

Prisvärt 3-D högtalarsystem med avancerade funktioner . Prisvärt, mångsidigt högtalarsystem i tre delar. 25 W RMS kristallklar kraft. Baselement i träkabinett för mäktig bas.. Lättåtkomligt uttag för hörlurar och volymkontroll . Pulse-420 är ett prisvärt, mångsidigt 25 W högtalarsystem för kristallklart ljud. Det träklädda baselementet ger mäktig bas och lämpar sig särskilt väl för hemmabion. Med hjälp av den dynamiska baskorrigeringen kan du ställa in basljudet helt perfekt. Max-X™ med hög slaglängd ger bättre bas och mindre distorsion. I jämförelse med andra tredelade högtalarsystem ger Pulse-420 ett bättre basljud. De två kompakta, eleganta satellithögtalarna kan placeras på skrivbordet eller monteras på väggen. Lättåtkomligt uttag för hörlurar och volymkontroll.

 

Pris: 545:-)

 

Link to comment
Share on other sites

Nope, verkar inte som det går att justera basvolymen - en anledning till att de tester jag orkat leta upp totalsågar paketet. Tyvärr :7

 

--

.Wey

 

Future Hero Next Generati0n

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...