Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Forum


lillen_009

Rekommendera Poster

Sitter här med en utbytesstudent som bara pratar utrikiska (engelska). Hon såg jag var inne på Eforum och verkade bli lite smått intresserad. Finns det några STORA forum i världen på engelska. Jag vill inte ha något med 100 inlägg, utan helst 100.000+ inlägg så att det är lite rörelse. Hon vill troligtvis ha hjälp mest med programmering (läser Systemvetenskap någonting...), men som jag fattar det kanske även med andra saker. HAr ni några tips. Spelar ingen roll var i världen , bara att det är på engelska

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Finns det inget som Eforum som är brett. Det behöver inte flockas experter i det, men det viktiga är att det är ganska stort (och brett). Varför? - jo för att hon ska slippa 'zappa' mellan forum om hon har olika frågor.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

lillen_009;

 

Finns det några STORA forum i världen på engelska. Jag vill inte ha något med 100 inlägg, utan helst 100.000+ inlägg så att det är lite rörelse.

 

 

http://arstechnica.infopop.net/0/OpenTopic

 

Är en av dom större och bättre som följaktligen tillhör den välrenommerade siten;

 

http://www.arstechnica.com

 

 

 

 

 

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det finns något som är brett och stort, nämligen USENET! Där finns grupper för alla tänkbara ämnen, många gånger med rätt så kunniga användare.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...