Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Utskriftsproblem


Ponka

Recommended Posts

Hej,

 

Finns det nå´n känd utskriftsbugg i internet explorer 5.5? Vi har fått ett antal mail från externa användare som säger att de inte kan skriva ut från vår sajt. Internt verkar det dock funka hur bra som helst (explorer 6 på NT). Lite svårt att felsöka, men kan det ha något att göra med att vi använder SSI? Annars är det statiska sidor och inga konstigheter.

 

http://www.mpa.se

 

Tacksam för hjälp, testa gärna att skriva ut.

 

Pontus Gager

Webmaster, MPA

 

 

Link to comment
Share on other sites

Christoffer Eklund

Det enda jag kan komma på är att du använder dig av frames och då kan det vara nödvändigt att klicka i den frame man vill skriva ut.

 

/doffe

 

Link to comment
Share on other sites

Fungerade för mig. Vad du skulle kunna göra när du använder frames är att du lägger in en skriv ut länk på varje sida för att öppna i ett nytt fönster utan frames - dvs att bara skriva ut det man vill. Nu får man med menyn till vänster.

 

Link to comment
Share on other sites

Tackar! Framarna skall bort snarast, jag funderade bara på om det var något annat. Vi tänker också lägga till en utskrifts-länk utan menyer också.

 

/Pontus

 

Link to comment
Share on other sites

Alltför många gånger vet jag att man klagat på att det inte går att skriva ut och då har problemet varit att den egne skrivaren inte fungerat.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...