Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Koden ändras


Steua

Rekommendera Poster

Hej!

Jag har gjort en enkel hemsida åt en idrottsförening och den fungerar bra på de flesta datorer men inte på min egen. Den är byggd på ramar och min dator ändrar koden <img src="images/banner.gif" till <!-- src="images/banner.gif" och då visas ju inte bilden. Jag har IE 6.0 SP 1 på min dator. Jag har kollat med olika datorer ed IE 4 och uppåt och med Win98 upp till XPP och alla andra fungerar det på. Kan någon begripa vad som sker? Själva hemsidan som jag har på hårddisken fungerar felfritt men det är när jag går på den som ligger ute som felet uppstår.

 

Åke

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jimmie Pettersson

Hmm skumt problem, vad är länken. Jag har också IE 6.0 SP, kan testa om det funkar på min...

 

/J

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Adressen är www.are-slk.se och det finns en till "bugg" av samma slag. På menysidan som ligger till vänster skall det under Aktuellt finnas en länk till en sponsorsida men även där görs koden om: <a href="aktuellt/klubbnyt.htm" target="mainFrame">&nbsp;- Klubb-Nytt</font></a><br>

<!--ref="aktuellt/sponsor.htm" target="mainFrame" &nbsp;- Sponsorer /font -->

Länken till klubbnytt ovanför blir rätt men sponsorlänken syns inte tack vare att tecknen i koden ändras. Det mest knäckande är ju att det blir rätt på andra datorer oavsett vad de har för läsare eller operativ. Min maskin är en P4 1,8 med 512 Ram, XP Home och IE 6.0 SP 1.

 

Åke

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...