Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem med ny dator.


lillrobert

Recommended Posts

Har precis köpt nya komponenter till en dator och skruvat ihop allt, men får ingen signal alls från grafikkortet, jag har snålat och använt ett gammalt PCI kort jag hade hemma eftersom jag ska köpa ett AGP kort nästa löning, så agp platsen står tom. Fläktarna och hårddisken går igång, så strömförsörjningen ska vara OK tycker jag, jag fattar inte varför jag inte får nån signal alls?? Tacksam för alla ideér om vad som inte stämmer.

 

Link to comment
Share on other sites

Stefan Eklinder

Har du tryckt ned kortet ordentligt?

 

Ibland är det lätt hänt att kortet sticker upp på ena eller andra sidan i kortplatsen. Det sitter då med andra ord snett i och fungerar därför inte.

 

Hände mig med ett nätverkskort till exempel.

 

 

---

/Stefan Eklinder

 

”Informationsteknologin tränger in som sand

i byxorna. Man blir inte av med det”

 

Jonas Ridderstråle

 

 

Link to comment
Share on other sites

va även noga med att minnen sitter i ordentligt och att du inte lyckats vända på några kablar (Om det nu går?)... sätt i minimalt med delar och prova dig fram...

 

Link to comment
Share on other sites

Precis, prova även olika PCI-platser för grafikkortet.

Fast jag tror nog också att det inte sitter i ordentligt, har hänt mig.

 

/TN

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...