Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Starta en site


Dahlgren

Recommended Posts

Jag har gjort en köp/sälj-site där folk alltså kan köpa och sälja prylar. Det är bara ett problem; hur får man in annonser?

 

Om t.ex. någon vill sälja något och går in på den siten och ser att det inte finns en enda annons där, då bryr han sig ju inte och tänker att han ändå inte kommer få något sålt där.

 

Följaktligen finns det ju inget att köpa heller.

 

Även om det kommer massor av folk samtidigt till siten kommer ju ingen att lägga in en annons eftersom det inte finns några annonser tidigare.

 

Är det någon som har något tips vad man kan göra i en sådan situation?

 

Tacksam för svar.

 

Mvh.

 

Link to comment
Share on other sites

Tjena!

 

Alltså... Om du verkligen har drivet och ambitionen att skapa en köp/sälj-site så skulle jag rekommendera dig att ha tänkt igenom det här innan du lade ner en massa tid på att göra siten... ;)

 

Lite cyniskt kanske jag skulle vilja formulera mig såhär: Visste jag svaret på din fråga, skulle jag nog hålla inne med det, och göra en egen köp-och-sälj-site. (Förutsatt att jag gjorde bedömningen att det var ett ekonomiskt lönsamt projekt...) (För att det svåra är inte att göra siten, utan att hitta på en affärsidé med bärighet)

 

Mindre cyniskt uttryckt: Kan du inte planka annonser från gula tidningen?

 

/ Johan

 

[inlägget ändrat 2002-12-20 14:46:10 av Nollis]

Link to comment
Share on other sites

Jimmie Pettersson

Håller på med ett projektarbete där ja bygger en radannonseringsmarknadsplats(samma sak som du har). Jag ska tvinga alla mina vänner att lägga ut sina saker där...=)

 

MVH Jimmie Pettersson

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...