Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Någon som vet var man kan få tag på nya community


DNAGoa

Rekommendera Poster

Någon som vet var man kan få tag på nya community mallar? För Idg.se hade väl ett tag ett fint exemplar på en fin community i deras webskola men jag vet inte riktigt om den är aktuell nu, så jag undrar om någon hade en ny mall eller sida som stödjer php 4.2.1 och mysql-databas! Kan betala för om du skulle kunna fixa en, skicka bara ett mail så kommer vi säker på något.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nu ska jag göra någonting som jag aldrig trodde jag skulle göra... nämligen att rekommendera phpnuke. Själv tycker jag att phpnuke suger, mest för att jag inte har full kontroll över vad jag kan göra med systemet.

 

Ett CM system tycker jag ska vara såpass ändringsbart att det ska vara lätt att ändra layouten till precis vad man vill. I phpnuke är det inte så, om man inte kan PHP, då tycker jag att utvecklarna har tänkt fel.

 

Nog om det, jag tänker ändå rekommendera den, eftersom det faktiskt är vanligt att folk som gör communities använder den.

 

Titta här: http://www.phpnuke.org

 

Det finns en jäkla massa andra CM system där ute, sök på Google efter "content management", om du nu verkligen vill ha det i PHP så lägger du in PHP i sökorden oxå.

 

<redigerat>Skrev visst fel adress först! :)</redigerat>

 

--

Some say I am crazy.. but the Voices in my head disagree...

 

[inlägget ändrat 2002-12-11 21:28:21 av Bj0rN]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Inte för att vara tjatig men det är faktisk http://www.phpnuke.org men jag kanske ska hålla tyst också, men tack ändå för den trevliga sajten, det finns säker många fler, blev plötsigt mycket lättare med det ordet som du gav mig!

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...