Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Mysko teckenfel


Arzenik

Recommended Posts

Hej och hjälp !!

När jag trycker på accent-tangenten får jag 2 st accenter direkt, alltså omöjligt att få en över en bokstav. Samma sak gäller det liggande kolontecknet samt taket på tangenten strax under accenttangenten. Jodå, har testat flera tangentbord.Felet finns i alla program, dvs det bör bero på Bill Gates och hans underbara Fönster.

Har någon råkat ut för nåt liknande ??

 

/Arzenik

Link to comment
Share on other sites

Voilá

Det funkar utmärkt. Har du någon mjukvara med tagentbordet som du kan installera om. Låter knepigt, hmm. Kan du göra tyskt ü???

 

Link to comment
Share on other sites

Testa med att tryck det liggande kolontecknet, ett klick bara och det syns inte. Tryck sedan bokstaven, då får du tecknet ovanför bokstaven. Samma med de andra två, accent och tak. Åtminstone fungerar det så på mitt tangentbord.

 

á, ò, ë, î

 

 

[inlägget ändrat 2002-12-09 21:37:27 av Maratonmannen]

Link to comment
Share on other sites

Tack för svar men

Nää, det blir lika fel: ¨¨u. Testade med alt 0233 men det blev oxå ´´e. Helmysko ! På datorn jag kör på nu funkar det som det ska:é, ü, â osv

Hittar ingen separat tangentbordsmjukvara nånstans.

 

Link to comment
Share on other sites

Och det är det som inte funkar på min andra dator. Det blir´´e, ¨¨u osv trots att jag trycker bara en gång på resp. tangent. På den här datorn är det inga problem: é, ü, ã osv.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Eftersom det blir precis lika fel med

"alt" + 0233 är det knappast troligt. Men tack för svaren så här långt. Windows är så fruktansvärt tillkrånglat så det kommer nog aldrig att ta slut på nya fel !!

 

/Arzénik

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...