Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Byte av javascript hjälpte inte!


KalleJKult

Recommended Posts

Tack för Era snabba svar och försök till hjälp phanto och bonzo men förslaget hjälpte inte. Har avinstallerat Javascript på datorn och installerat det på nytt, men samma meddelande återkommer. Det underliga är att vi har två datorer med liknande konfigration och en med Windows 2000 och två fungerar. Har också installerat javascript på båda datorerna med XP och den ena fungerar klanderfritt, men inte den andra? Kan någon råda bot på mitt problem?

Frid med Er!

Link to comment
Share on other sites

Jag tror att du, liksom phanto, har blandat ihop javascript med Java. Det är två olika saker.

 

What is the difference between Java and JavaScript?

Java is a programming language developed by Sun Microsystems. With Java, you create fully standalone programs that go through a process of writing, compiling, and being referenced in your Web page.

 

JavaScript is a programming language developed by Netscape. With JavaScript, you type the code into your Web page just like HTML tags and text.

 

http://www.completeesolutions.com/Java/

 

Antagligen är det fel i javascript-koden på din hemsida. Felmeddelandet gav dig väl en hint om på vilken rad felet ligger? Titta där så kanske du hittar problemet.

 

Att det dyker upp fel i en dator, men inte på en annan kan ha med många saker att göra. Installerade, eller ej installerade servicepacks. Webbläsarens version etc.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...